icon back

Termeni și Condiții

Termeni Și Condiții

Acasă / Termeni Și Condiții

Introducere

 1. Vă recomandăm să citiți Termenii și Condițiile, prin intermediul cărora vă oferim serviciile noastre și dispozițiile legale ale site-ului www.nerdytips.ro

 2. Vă recomandăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a utiliza serviciile NerdyTips.ro și să vă asiguraț că înțelegeți pe deplin semnificația lor. Vă vom aduce la cunoștință cine suntem, cum vă oferim serviciile noastre, cum vom rezolva eventualele probleme apărute și alte dispoziții legale.

 3. Folosind serviciile nerdytips.ro vă exprimați acordul cu privire la secțiunea Termeni și Condiții și acceptați fără alte condiționări că acestea se vor aplica în cazul dumneavoastră. Prin acceptarea acestor termini și condiții, declarați că v-au fost aduse la cunoștință drepturile și obligațiile.

 4. Modalitatea de înregistrare pe site-ul nerdytips.ro implică folosirea unei adrese de email și a unui număr de telefon. Folosirea adresei de email pentru înregistrare implică faptul că acceptați Termenii și Condițiile.

 5. Prin crearea unui cont pe nerdytips.ro, sunteți de acord cu faptul că ne rezervăm dreptul de a folosi datele personale oferite, însemnând adresa de email și numărul de telefon în scopuri de marketing, pentru a trimite email-uri promoționale și SMS-uri. Datele personale vor fi folosite în regim de confidențialitate și nu vor fi partajate cu terțe persoane. În cazul în care nu doriți să primiți email-uri și SMS-uri din partea noastră, trebuie să ne trimiteți un email prin care să ne înștiințați.

 6. Informațiile pe care le prelucrăm despre dumneavoastră sunt în acord cu Politica de Confidențialitate, ce poate fi consultată accesând linkul următor: Politica de Confidențialitate

Utilizatori Permiși

 1. Chiar dacă site-ul nu este legat în mod direct de jocuri de noroc sau pariuri, pronosticurile oferite ar putea influența în mod negativ anumiți utilizatori. Pentru a evita influențarea utilizatorilor care nu au împlinit vârsta de 18 ani, dacă doriți să folosiți serviciile noastre, trebuie să aveți peste 18 ani. Dacă aveți sub 18 ani, nu trebuie să folosiți website-ul.

 2. Nu aveți voie să folosiți serviciile noastre dacă legea din țara în care vă aflați nu vă permite să faceți acest lucru.

Integrarea Terților

 1. Cotele care sunt afișate pe nerdytips.ro nu au nicio legătură cu cotele oferite de diferiți bookmakeri pentru diverse evenimente sportive. De asemenea, nu există nicio legătură între cotele oferite de nerdytips.ro și vreo companie de pariuri.

 2. Nu suntem și nu pretindem că suntem bookmakeri sau operatori de pariuri.

Încrederea în Informațiile Oferite

 1. Această secțiune se aplică conținutului afișat pe conturile de social media, Facebook, Instagram, Twitter și TikTok.

 2. Ați luat la cunoștință faptul că informațiile oferite de site-ul nerdytips.ro nu intenționează să sfătuiască sau să ghideze utilizatorii în mod direct în direcția plasării de pariuri.

 3. Informațiile oferite utilizatorilor intenționează să arate cum poate fi prezis rezultatul unui meci de fotbal folosind algoritmi și inteligență artificială. Orice predicție oferită este informativă, neimplicând faptul că există o certitudine în privința rezultatului final. Conținutul este oferit strict cu scop informativ.

Integrări

 1. Pentru a accesa serviciile noastre, nu este obligatoriu să deții un cont, informațiile oferite fiind gratuite.

 2. Decizia de a te înregistra ca membru pe NerdyTips îți aparține.

 3. Menținerea securității și siguranței contului este responsabilitatea utilizatorului. Nu trebuie să împărtășești detaliile contului, precum numele de utilizator sau parola, cu nimeni și trebuie să te asiguri că dispozitivele unde ești conectat sunt blocate în momentul în care nu se află în posesia ta.

 4. Nu vom fi responsabili de nicio pierdere sau defecțiune ce rezultă din eșecul utilizatorului de a-și menține contul confidențial.

 5. Dacă utilizatorul suspectează orice utilizare neautorizata a contului sau orice altă problemă legată de securitate, trebuie să ne anunțe imediat.

 6. Orice utilizator poate solicita ștergerea contului dacă ne contactează pe adresa de email de suport.

Obligațiile Utilizatorului

 1. Sunteți de acord să folosiți serviciile noastre doar în scop personal, non-comercial și în conformitate cu reglementările în vigoare.

 2. Utilizatorul nu trebuie să utilizeze serviciile:

  • în orice fel care încalcă reglementările legale la nivel local, național sau internațional;

  • în orice fel care are scopuri ilegale sau frauduloase;

  • în orice fel care ar putea afecta minorii în orice manieră;

  • pentru a trimite, a primi cu bună știință, a descărca, a folosi sau a refolosi orice material care nu este în conformitate cu standardele conținutului de pe website;

  • pentru a trimite sau a intermedia trimiterea oricărui material promoțional nesolicitat sau neautorizat (spam);

  • pentru a transmite, încărca sau trimite orice tip de date sau materiale care conțin viruși, troieni, materiale compromise în orice fel sau orice program software destinat să corupă sau să afecteze funcționarea software-ului sau hardware-ului computerului;

  • cu scopul de a întreprinde acțiuni ce pot afecta normala utilizare a websiteului de către utilizatori;

  • cu scopul de a insulta, hărțui, intimida sau amenința alți utilizatori;

  • cu scopul de a folosi logo-ul, imagini sau orice tip de conținut regăsit pe site sau pe rețelele sociale și care este obiect al dreptului de proprietate intelectuală deținut de NerdyTips în scop personal, comercial sau necomercial, fără acordul administratorilor NerdyTips;

 3. You also agree not to access without our consent, interfere with, hack into, damage or disrupt:

 4. Sunteți, de asemenea, de acord să nu accesați, deteriorați, compromiteți, fără acordul administratorilor NerdyTips:

  • Orice parte a serviciului NerdyTips;

  • Orice echipament sau rețea pe care este stocat serviciul;

  • Orice software folosit în oferirea serviciilor;

  • Orice echipament, rețea sau software deținut sau folosit de orice terț integrat de NerdyTips;

Drepturi de Proprietate Intelectuală

 1. Suntem deținătorii tuturor drepturilor de proprietate intelectuală din cadrul serviciului NerdyTips, ce include materialele și conținutul publicat, ce sunt protejate cu ajutorul drepturilor de autor. Toate drepturile sunt rezervate de NerdyTips. Utilizatorul nu are niciun drept asupra serviciilor noastre.

 2. Utilizatorii pot folosi serviciile noastre în scop personal, non-comercial. Nu este permisă copierea sau distribuirea informațiilor oferite în scopuri de business sau comerciale fără acordul nostru scris.

 3. În cazul în care utilizatorul încalcă Termenii și Condițiile, va fi considerat în întregime responsabil pentru toate pagubele și costurile care survin din comiterea unei astfel de acțiuni.

Taxe

Utilizatorul este responsabil pentru toate taxele asociate cu accesarea serviciilor NerdyTips. Providerul de internet și/sau providerul de date mobile pot percepe taxe pentru a accesa site-ul.

Disponibilitatea Serviciilor

 1. Accesul utilizatorului la serviciile oferite poate fi ocazional suspendat în vederea efectuării lucrărilor de mentenanță, a update-urilor sau a adăugării de noi funcționalități.

 2. Nu putem garanta că accesul la website-ul NerdyTips va fi neîntrerupt, lipsit de erori sau disponibil tot timpul. Dacă întâmpinați orice probleme ce țin de funcționalitatea site-ului, nu ezitați să ne contactați în vederea remedierii.

Răspunerea NerdyTips.ro

 1. Vom oferi serviciile cu o deosebită atenție și în acord cu Termenii și Condițiile.

 2. Suntem responsabili pentru eventualele pierderi sau deteriorări suferite de către utilizatori, care pot surveni în urma nerespectării Termenilor și Condițiilor, dar nu suntem responsabili pentru:

  • Pierderi sau erori care sunt provocate de încălcarea Termenilor și Condițiilor de către utilizator;

  • Orice întârziere sau eroare cauzată de evenimente aflate in afara controlului NerdyTips.ro;

  • Orice pierdere sau eroare ce nu a fost consecința previzibilă a încălcării Termenilor și Condițiilor de către NerdyTips.ro;

 3. Este responsabilitatea utilizatorului să își păstreze o copie a datelor și să se asigure că dispozitivele utilizate dețin software antivirus actualizat. NerdyTips.ro nu își asumă responsabilitatea pentru nicio pierdere de date sau pentru deteriorarea dispozitivelor în urma accesării sau utilizării serviciilor cu excepția cazului în care daunele au fost provocate în mod intenționat sau nechibzuit de NerdyTips.ro.

 4. Oferim serviciile NerdyTips.ro doar pentru uz personal. Utilizatorul este de acord să nu utilizele serviciile în scop comercial sau de business, iar NerdyTips.ro nu își asumă nicio responsabilitate pentru pierderea oportunităților de business, pentru orice pierdere financiară într-un business sau orice aspect ce nu ține de uzul personal.