icon back

Blog

Campionatul Mondial: 100% Rată de Succes Sferturi de Finală

Postat pe 11 Decembrie, 2022

Sferturile de la Cupa Mondială s-au terminat, așa că vom analiza pronosticurile oferite de NerdyTips pentru aceste meciuri.

Au fost jucate 4 meciuri, iar pentru toate aceste meciuri, best tip-ul a fost pronosticat corect. Acest lucru înseamnă că algoritmul a prezis corect 4/4 meciuri. Vom analiza fiecare meci, alături de predicțiile oferite:

  • Croația vs Brazilia - pronosticul cel mai sigur a fost faptul că se vor marca maxim 3 goluri, iar rezultatul final a fost 1-1.
  • Olanda vs Argentina - NerdyTips a prezis o victorie pentru Olanda sau o remiză, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 2-2
  • Maroc vs Portugalia - algoritmul a prezis că se vor marca maxim 3 goluri, iar rezultatul final a fost 1-0
  • Anglia vs Franța - best tip-ul pentru acest meci a fost GM(Gazdele Marchează), adică minim un gol marcat de Anglia, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 1-2

NerdyTips vine cu pronosticurile, Winner cu banii

Postat pe 10 Decembrie, 2022
winner-freebet

Winner pune la bătaie o ofertă specială pentru utilizatorii NerdyTips: 50 de RON FreeBet.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi acest link, să îți creezi cont și să îl validezi. Nu este nevoie să efectuezi nicio depunere. Ulterior, cei 50 de lei vor fi disponibili în contul tău pentru a plasa un bilet cu evenimentele dorite.

Poți alege să te inspiri chiar de pe NerdyTips. Hai să câștigăm împreună!


Campionatul Mondial: 100% Rată de Succes după 2 Zile

Postat pe 22 Noiembrie, 2022

După primele două zile de la Cupa Mondială, vom analiza pronosticurile oferite de NerdyTips pentru primele meciuri.

Au fost jucate 4 meciuri, iar pentru toate aceste meciuri, best tip-ul a fost pronosticat corect. Acest lucru înseamnă că algoritmul a prezis corect 4/4 meciuri. Vom analiza fiecare meci, alături de predicțiile oferite:

  • Qatar vs Ecuador - pronosticul cel mai sigur a fost faptul că se vor marca maxim 2 goluri, iar rezultatul final a fost 0-2 pentru Ecuador.
  • Anglia vs Iran - NerdyTips a prezis o victorie pentru Anglia, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 6-2
  • Senegal vs Țările de Jos - algoritmul a prezis o victorie pentru Țările de Jos, iar rezultatul final a fost 0-2
  • SUA vs Țara Galilor - best tip-ul pentru acest meci a fost 1X, adică victorie pentru Statele Unite sau egal, iar meciul s-a încheiat cu o remiză, 1-1

Pe lângă best tip, majoritatea pronosticurilor oferite pentru fiecare meci, însemnând rezultatul final, numărul de goluri și dacă ambele echipe vor marca sau nu, au fost corecte.


Campionatul Mondial este pe NerdyTips!

Postat pe 20 Noiembrie, 2022

Așteptarea a luat sfârșit, momentul mult așteptat de întreaga planetă este aici: Campionatul Mondial începe astăzi!

NerdyTips oferă pronosticuri pentru toate meciurile din cadrul Campionatului Mondial, cu ajutorul algoritmilor de inteligență artificială și machine learning.

Pe lângă rezultatul final, numărul de goluri și dacă ambele echipe vor marca sau nu, NerdyTips oferă pronosticuri și pentru statisticile fiecărui meci. Toate acestea, 100% gratuit!


NerdyTips este acum 100% gratuit

Postat pe 13 Noiembrie, 2022

NerdyTips este acum gratuit 100%. Ai acum posibilitatea să vezi toate pronosticurile generate cu ajutorul Inteligenței Artificiale pe site-ul nerdytips.ro!

În cadrul secțiunii Meciurile Zilei vei regăsi meciurile cu cea mai mare încredere, iar în secțiunea Toate Meciurile vei găsi toate pronosticurile zilei curente.

Cu un simplu click pe meci, vei avea acces la toate pronosticurile oferite pentru un meci, dar și la analiza celor doua echipe. Toate acestea, fără a fi nevoie de un cont !